Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Belona w oliwie z oliwek, tłusta ryba o intensywnym i pysznym smaku, tradycyjnie spożywana na wybrzeżach Galicji i Kantabrii. Złowione w Atlantyku, są świeże, aby zachować konsystencję i smak. Każdy kawałek jest rygorystycznie przygotowywany, pieczony i pakowany ręcznie.
Lekki brzuch tuńczyka żółtopłetwego w oliwie z oliwek. Wyselekcjonowany tuńczyk najwyższej jakości i najmniejszych rozmiarów. Ręczne przygotowanie, czyszczenie i konserwowanie.
Przetwory z Baby squid w oliwie z oliwek z 100% naturalnych składników i z pierwsza jakość , Kawałki średniej wielkości starannie dobrane ręcznie. Smaczne , Czysty i mięsisty , duszone po ich tradycyjny przepis tylko z Oliwa z oliwek o doskonałej jakości i sól ,
Przetwory z Baby squid w jego atrament opracowany z 100% naturalnych składników i z pierwsza jakość , Kawałki średniej wielkości starannie dobrane ręcznie. Czysty i mięsisty , duszone po ich tradycyjny przepis z oliwy z oliwek, pieprzu, wina, pomidorów, soli i przypraw, które poprawiają smak mikroukładu.
Opakowanie 3 puszek tuńczyka żółtopłetwego w oliwie z oliwek (3x75). Wyselekcjonowany tuńczyk najwyższej jakości i najmniejszych rozmiarów. Ręczne przygotowanie, czyszczenie i konserwowanie.
Duszone przegrzebki z Ría de Arousa. Zrównoważona uprawa. Tylko najbardziej mięsiste części są pakowane po dokładnym oczyszczeniu. W towarzystwie tradycyjnego sosu galicyjskiego.
Filety z sardynek bez skóry i kości w oliwie z oliwek. Ich niewielkie rozmiary, delikatność i intensywny smak sprawiają, że są przysmakiem pożądanym przez wielu wyznawców. Ręczne opracowanie, a także rygorystyczna klasyfikacja rozmiarów i ich rozmieszczenie w puszkach.
Małe sardynki w oliwie z oliwek (40/50 sztuk) Ich niewielkie rozmiary, delikatność i intensywny smak sprawiają, że są przysmakiem pożądanym przez wielu wyznawców. Ręczne opracowanie, a także rygorystyczna klasyfikacja rozmiarów i ich rozmieszczenie w puszkach.
Naturalne małże do golenia (6/8 sztuk). Wybierane są najlepsze okazy schwytane w bezdechu . Rafinowany, aby usunąć piasek bez usuwania wątroby, zachowując cały smak morza.
Ventresca jest najbardziej soczystą i smaczną częścią tuńczyka i właśnie to przynosi nam Ramón Peña w jego puszce z tuńczyka: pyszne Ventresca de Atún Claro z Oceanu Atlantyckiego, cięte i dystrybuowane w puszce ręcznie z największą starannością i uwagą. Jako jedyny dodatek do soli i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia najwyższej...
Produkt z Najwyższa jakość wykonane z Bonito del Norte, 100% naturalne i pochodzący z galicyjskiej Rias. Kawałki bonito wybrane ręcznie spośród najlepszych rozmiarów. Mięsisty i smaczny , z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą jako jedynym akompaniamentem. Smak i tradycja zjednoczony, aby dać początek Zachowuje smakosza ,
Kawałki tuńczyka żółtopłetwego w oliwie z oliwek. Wyselekcjonowany tuńczyk najwyższej jakości i najmniejszych rozmiarów. Ręczne przygotowanie, czyszczenie i konserwowanie.