Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór konserw
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera około 75 filetów.
Wykonane z wyboru największych kalibrów. Z kantabryjskich sardeli poławianych w kwietniu i maju, kiedy osiągają swoją maksymalną jakość.
100% anchois kantabryjska złowiona na wiosnę, jej optymalny czas. Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli.
Produkt z Najwyższa jakość wykonane z Bonito del Norte, 100% naturalne i pochodzący z galicyjskiej Rias. Kawałki bonito wybrane ręcznie spośród najlepszych rozmiarów. Mięsisty i smaczny , z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą jako jedynym akompaniamentem. Smak i tradycja zjednoczony, aby dać początek Zachowuje smakosza ,
Ventresca jest najbardziej soczystą i smaczną częścią tuńczyka i właśnie to przynosi nam Ramón Peña w jego puszce z tuńczyka: pyszne Ventresca de Atún Claro z Oceanu Atlantyckiego, cięte i dystrybuowane w puszce ręcznie z największą starannością i uwagą. Jako jedyny dodatek do soli i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia najwyższej jakości, które idą w...
100% anchois kantabryjska złowiona na wiosnę, jej optymalny czas. Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli.
Konserwy Ryb i Owoców Morza Ramón Peña zawsze wykorzystują produkty najwyższej jakości a ich selekcja, gotowanie i pakowanie odbywa się w sposób ręczny i tradycyjny zgodnie z przepisami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie. Udało im się uczynić z konserwatora elegancki i Gourmetyczny produkt.
100% anchois kantabryjska złowiona na wiosnę, jej optymalny czas. Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli.