Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Tutaj znajdziesz wybór czekoladek
Czekolada mleczna 42% kakao. Pistacjowe, migdały Marcona, orzeszki ziemne i najlepsze kakao Pancracio. Chrupiący i pyszny przepis, aby cieszyć się doskonałym połączeniem smaków. Nie zawiera glutenu.
Czekolada mleczna 42% kakao z lekko kandyzowaną skórką pomarańczową. Kremowa i chrupiąca konsystencja dzięki perfekcyjnie prażonemu migdałowi Marcona. Nie zawiera glutenu.
Czekolada gorzka 64% kakao z orzechami włoskimi. Chrupiące połączenie z delikatnym smakiem prażonego kakao i nutą słodkich rodzynek sułtankowych. Nie zawiera glutenu.
Czekolada mleczna 42% kakao z prażonymi orzeszkami ziemnymi i imbirem. Imbir nadaje mu delikatny aromat i lekko korzenny smak. Nie zawiera glutenu.
Czekolada gorzka 64% kakao z cytryną i miętą. Rzemieślnicza czekolada Pancracio o lekko orzeźwiającym smaku. Nie zawiera glutenu.
Gorzka czekolada 60% kakao i starannie wyselekcjonowane maliny. Rzemieślnicza czekolada Pancracio z owocowo-kwiatową nutą. Nie zawiera glutenu.
Ciemna czekolada 64% kakao ze 100% kawą Arabica z Kolumbii i orzechami laskowymi. Ostrożne połączenie chrupkości i intensywnego finiszu. Nie zawiera glutenu.
Ciemna czekolada 70% kakao o intensywnym smaku. Zrównoważone połączenie mocnego aromatu i miękkiej konsystencji. Nie zawiera glutenu.
Gorzka czekolada 80% kakao. Nuty tostów podkreślają jego intensywny smak. Nie zawiera glutenu.
Ciemna czekolada 64% kakao z prażonymi nutami i aromatami kakao. Chrupiące karmelizowane stalówki i lekki dotyk fleur de sel, w 100% naturalnego z delty rzeki Ebro, harmonizują wszystkie niuanse. Nie zawiera glutenu.
Gorzka czekolada 90% kakao. W towarzystwie prażonych nut, które podkreślają jego najbardziej intensywny smak. Nie zawiera glutenu.
Ciemna czekolada kuwerturowa z 65% kakao pochodząca z plantacji Madirofolo na Madagaskarze. Goryczka cytrusów, nuty kwaśnego drewna i nuta lukrecji wynikają z położenia plantacji w otoczeniu tamaryndy.