Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór Ron
Barcelo Premium Rum podsumowuje cuda bursztynu, kamieni półszlachetnych Dominikańskiej, nie tylko ze swojego naturalnego koloru i pochodzenia dominikańskiego, lecz przez ich wartości i wyższej klasy Premium Dominikany jego jedwabista przechodzące przez podniebienia. ,
Ron odkrywa bukiet zauważa, że świeże owoce, orzechy i drewna.
Havana Club 7 Anos ma piękny i olśniewający przejrzysty ton bursztynu. Havana Club 7 lat wyświetlany oszałamiający bukiet, odsłaniając las i wanilii notatki. Ma bardzo czysty smak i jest lekko na podniebieniu. Havana Club 7 Anos oferuje grzywny i wykwintne bukiet.
W Matusalem Clasico 10 lat jest wykonane z rumu dojrzewających w nowych dębowych beczkach i zmontowane w jastrychów przez 10 lat, aby utworzyć "Premium" Ron najwyższej jakości, o charakterystycznym smaku i wyjątkowej gładkości. Miód kolorowy, o brązowych odcieniach produkowanych przy palenisku.
Utworzony w 1862 roku, BACARDI Superior jest czysta, miękka i wyważone rumu, który jest produkowany przez innowacyjny proces, w którym jest w wieku w białych dębowych beczkach przez 12 miesięcy, a następnie poddaje się podwójnymi zanieczyszczeń węglowych filtrowanie queelimina i koloru ..
Ciemny rum wieku według procesu Solera. Dzięki wyjątkowej gładkości i wyraźnego zakończenia, ten rum fascynuje z doskonałej jakości i silnym smaku tradycyjnego dziedzictwa kubańskiej. RUM premii w konkurencyjnej cenie w przedziale rumu połączyć. Vista złoty mahoń. W intensywnym i aromatycznym nosa na tle zintegrowanej i czystego drewna.
Ron Barcelo Anejo jest "lepsze mix" z wybranej grupy rumu premii naturalnie w wieku do czterech lat w amerykańskich dębowych beczkach ..
Jasny i świetlisty wygląd kolor złoty bursztyn. Dojrzałe i owocowy aromat przywołuje słodką laskę. Jest to owocowy rum Anejo, nagrywania notatek doskonale łączy manaera świeżość z subtelnym twardości drewna.
Ron Legendario Elixir de Cuba 7 lat Podstawą produkcji jest w aneksie 47º, maceracji rodzynki, syrop i zdemineralizowanej wody. Ciemny kolor bursztynowy i 34º, ma słodki miękki i głęboki dotyk. Proces technologiczny: ,