Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór produktów dla smakoszy
Prado de Llera: Krem z peklowanego sera owczego Merino. Słoiki po 110 g.
100% naturalne. Utwardzany bez dodatków, azotanów i azotynów. Przygotowanie z świnie z wolnego wybiegu w Dehesa z Estremadury. Bez glutenu
64% gorzkiej czekolady i solonych chipsów. Innowacyjna, chrupiąca i smaczna receptura, która podkreśla wszystkie niuanse naszego kakao. Nie zawiera glutenu.
Czekolada mleczna 42% kakao z prażonymi orzeszkami ziemnymi i imbirem. Imbir nadaje mu delikatny aromat i lekko korzenny smak. Nie zawiera glutenu.
Czekolada gorzka 64% kakao z orzechami włoskimi. Chrupiące połączenie z delikatnym smakiem prażonego kakao i nutą słodkich rodzynek sułtankowych. Nie zawiera glutenu.
Ramón Peña Fish and Seafood Conserves przynosi nam sardynki w pikantnej oliwie z oliwek z Rías Galicyjskich. Jako sardynki najmniejsze ale najbardziej wykwintne kęsienie morza Ramón Peña wykorzystuje swoją miękką konsystencję i gustowny smak aby połączyć je z oliwą z oliwek i lekkim dotykiem pikantnego pieprzu chili. Czyste, bezgłowe i tostowane, dzięki...
Sardynki to jedna z najmniejszych i najbardziej wykwintnych przekąsek w morzu. Sardynki w oliwie z oliwek Ramón Peña używają naturalnych składników i tylko najlepszych kawałków, aby przynieść na stół wysokiej jakości konserw dla smakoszy. Bez głowy, tostowany i ręcznie rozprowadzany w puszce z puszką z najwyższej jakości oliwą z oliwek i solą. Prosty ale...
Konserwy Ryb i Owoców Morza Ramón Peña zawsze wykorzystują produkty najwyższej jakości a ich selekcja, gotowanie i pakowanie odbywa się w sposób ręczny i tradycyjny zgodnie z przepisami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie. Udało im się uczynić z konserwatora elegancki i Gourmetyczny produkt.
Prawdopodobnie najlepsze smażone małże w sosie marynowanym w Galicji Rias. Od 8 do 12 omułków, pakowanych ręcznie po zbiorze.
Ventresca jest najbardziej soczystą i smaczną częścią tuńczyka i właśnie to przynosi nam Ramón Peña w jego puszce z tuńczyka: pyszne Ventresca de Atún Claro z Oceanu Atlantyckiego, cięte i dystrybuowane w puszce ręcznie z największą starannością i uwagą. Jako jedyny dodatek do soli i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia najwyższej jakości, które idą w...
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
Kolor Bursztyn bardzo wyraźny z żółtymi odcieniami. Kwiatowy, z akcentami cytrusowymi, intensywny i uporczywy. Słodki smak Płynny dotyk i szybka krystalizacja oraz drobny kryształ. Idealny do wędlin drobiowych, serów, naparów, lodów i tostów z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Zarządzanie płatnościami Nektaru miód pomarańczowy drzewny kwiat ,