Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Tutaj znajdziesz duży zbiór whisky, gin, rum, wódki i innych alkoholi z całego świata.
Tena złoty kolor z czerwonawym odcieniem. Nos jest delikatna, skonstruowany i hojne, wyraźne aromaty dębu, dojrzałych owoców, skóry i kwiaty dyskretna perfum.
Intensywny kolor bursztynowy. Nos jest bogaty w niuanse, okrągłe, słodkie i pełne orzechów. Kompleks kwiatowy zapach. Orzechy i karmelu spalony krem. Wanilia jest prezentowany nitida pomiędzy nutami orzechów, wosk pszczeli i terminach. Skomplikowane nuty kwiatowe, przypominający geranium, jaśminu i narcyza. Podniebienie jest jedwabista, miękka i okrągła.
Czysty wygląd i bursztynu, bardzo aromatyczny, gładka i aksamitna kolor. Ładne i wynosi w ustach, podkreślając aromaty rodzicielstwa. Wszystko to daje epitet brandy doskonałej jakości i charakteru. ,
,
Whisky single malt Starzenie się między 12 a 27 lat w dębowych beczkach, wynikająca z koniakiem (podwójne) z metodą destylacji, która obejmuje wyłączne zgnieciony "malt" (kiełkujących piwo).
Ciemne, jasne, jasne i przejrzyste mahoń. Nos jest okrągłe, eleganckie czyste, winne, eleganckie, owocowe rodzynki i śliwki.
Ciemne, jasne, jasne i przejrzyste mahoń. Nos jest okrągła, czysty, elegancki, winne, elegancki, owocowy rodzynki i śliwki.
Głęboki kolor starego złota. Nos prezentuje mieszankę intesos i pełne subtelnych smaków: melasa, raisiny, wskazówki gatunków: lukrecja, tabaka, tosty i drobne lasy. W ustach, sprawia, że jego sposób Angostura 1824 dzięki swojej jedwabistej, kremowej konsystencji i średniej do wysokiej intensywności.
Kolor jest żółte światło. gruszka i jabłko, a własne nuty Beczki z drewna: jasny orzechy aromatycznych przypraw i nut białej owoców pojawiają. W ustach, jest lekki i elegancki, na podstawie własnych notatek z najlżejszych słodów: jabłko, gruszka, zielone zbóż, jest powoli ewoluuje w odcieniach pomarańczowego i to jest otwarcie orzechów laskowych podobne.
Tylko William Wallis gruszki są używane do destylacji, które nadają cały swój smak, jej zapach i jej rozdrobnienie. Są one potrzebne około 13 kg.
Czerwono-złota. Mocny zapach z nutami spalonych torfu i drewna akcentami.
Intensywny kolor bursztynowy błyszczący mahoń. Jej aromat jest cacy, bogate w niuanse długiego dojrzewania w drewnie, eteryczna i czyste. W ustach pełne, bardzo wyważony, delikatny, intensywny i trwały. Produkowane z wyselekcjonowanych holandas i destyluje do maksymalnej zawartości alkoholu 70% obj.