Nowy produkt
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 35 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 35 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Uwagi CATA:
Produkcja i starzenie:
Produkcja tradycyjna z monitoringiem kontroli fermentacji i maceracji w temperaturze i związkach fenolowych. Przygotowanie grawitacyjne. Maceracja przez 14 do 16 dni i mleko jabłkowe w beczkach.Dojrzewanie przez 21 miesięcy we francuskim dębie z odpowiednim stojakiem. Wiek beczek od 1 do 3 lat.
ciekawostki:
Osobowość win Carmelo Rodero zrodziła się ze szczęśliwego połączenia dwóch czynników: unikalnych i niezrównanych cech winnic w połączeniu z najbardziej innowacyjnymi technikami produkcji. Wszystkie napędzane siłą producenta i jego rodziny.
Jest w swoim unikalnym i opatentowanym systemie winifikacji, w którym można rozpieszczać winogrona po prostu grawitacją, bez pompowania. Łączenie tradycyjnych metod z najnowszymi technologiami.