Nowy produkt
Outlet: butelka po obniżonej cenie z powodu estetycznego uszkodzenia etykiety.
Aby wyświetlić czysty, jasny, wysoki warstwę wiśniowy kolor z odcieniami fioletu. Nos: wielka złożoność aromatyczny z pierwszych wrażeń z toffi, palone i karmelizowaną świetle ich łączenia z czarnych owoców, suszone płatki róż i siano są także obecne. W aksamitne usta i smaczne. Z eleganckim kroku i wielkiej wytrwałości.
,
br & gt; Rozwój i Aging
Winogron pochodzących z winnic stulatków prefiloxéricos z Ribera del Duero, zlokalizowane na piętrach dodatkowe funkcje (ziemia piaskowców i aluwialne uzupełnione kredowej glebie na dużych wysokościach).
Po osiągnięciu dojrzałości dojrzałości winogron jest zbierana ręcznie z staranny dobór i zabrany do piwnicy w pudełka o długości nie większej niż 15 kg, gdzie klastry zostały wybrane do encubarlos z własnym zera i przechodząc codziennie niewielki krok przed rozpoczęciem fermentacji alkoholowej. Po rozpoczęciu fermentacji, oprócz niezbędnych bazuqueos kroczenie klastry są 18 dni po inkubację devatted i wino jest wprowadzony w 14 nowych beczkach z francuskiego dębu z różnych lasach, aby osiągnąć aromatyczny, że złożoność scharakteryzowane; pobyt w beczce trwa od połowy października 2010 roku do czerwca 2012 roku, kiedy wina
Starzenie: 21 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu