Nowy produkt
Dominio Pingus, mała winnica rzemieślnik, który zrewolucjonizował rynek wina hiszpańskie w latach 90., wykonane w ręku to doskonałe czerwone wino O.D. Ribera del Duero został oceniony 100 punktów Parkera. Chcesz poznać jako jeden z najlepszych hiszpańskich win produkowane? Wyjaśnimy, dlaczego Pingus 2011 jest doświadczenie, którego nie można przegapić.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 3714 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 3714 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Pingus domena jest wynikiem filozofii agronomów i Oenologist Peter Duńczycy Sisseck Który przybył do Hiszpanii w 90 do przejęcia zarządzania winnicy Hacienda Monasterio. Zniewolony przez bogatych ziem Ribera del Duero i starych winnic, postanowił osiedlić się w obszarze, do przeprowadzenia własnego projektu wspieranego przez kunsztu wyjątkowy czerwonego wina.
To urodzony w 1995 Dominio Pingus Winnicy Peter Sisseck się na podstawie ich badań terenowych, intuicyjny i innowacyjnego ducha i, oczywiście, świadomość, że jego wuj, winiarz Peter Vinding, zaszczepił w swoich młodzieńczych lat w regionie Bordeaux. Efektem tej pracy jest sukces bajeczne czerwone wina produkowane w ich winnicy tradycyjny sposób z naturalnych środków.
A przed przejściem do rozmowy na temat funkcji tego wspaniałego wina, należy pamiętać, że można kupić wino w Internecie właśnie tutaj, i cieszyć się wysoko oceniane cechy Pingus 2011.
Czerwone wino Pingus jest podniesiona z większą mim winnica Dominio de Pingus. I despalillado rękę, wykonana z ręcznie wyselekcjonowanych winogron w jego ripest odrzucając mniej odpowiednie winogrona; i poszedł pieszo. Proces opracowania tego wina jest starannie a następnie krok po kroku bliżej, więc piwnicy może skupić się na bardzo ograniczoną, ale wysokiej jakości produkcji.
Winogrona, 100% Tempranillo Pochodzą najpiękniejsze Stare winorośle od 50 do 70 lat małych działek o powierzchni 5 hektarów Peter Sissek nabytych w regionie Ribera del Duero.
To czerwone wino domena Pingus robi naturalnej fermentacji, tak, że utrzymuje się najbardziej autentyczny zapach i smak winogron, po czym przenosi się do beczki, aby przejść do następnej fermentacji. Beczki te, francuski dąb, pochodzą z Bordeaux i są uznawane za najlepsze beczki świata , Po tej pierwszej fermentacji, wino przeszedł do nowej beczki, w których prowadzą hodowlę.
Ten Pingus 2011, które przedstawiamy w naszym sklepie internetowym win Aporvino, Pochodzi z anada ocenę "Excellent" w Ribera del Duero. Parker 100 punktów i 98 punktów penin Pingus 2011 prezentuje głębokie wiśnia wysokiej warstwy i bordowy czerwoną obwódką.
W nosie to intensywne i trwałe, stylowe , Pieczone notatki i nutą dojrzałych owoców i dżemem czarny śliwek i wspomnienie czerwonych owoców, w wyniku intensywnej uczucie owocowy koncentracji ze względu na staranny dobór winogron w jego prawym punkcie dojrzewania. Głęboki aromat owocowy, słodkich przypraw z grzywny, ziemisty kakao, niuansów i dać głośność na tej niezwykłej Pingus 2011, który przedstawia złożone i wyraziste.
Na podniebieniu, to jest bardzo Pingus 2011 smaczne, z dużą koncentracją dojrzałych owoców; bardzo okrągłe i wysokie stężenie dojrzałe i jedwabiste taniny wysokiej jakości, długo zalegających wykończenie.
Idealny do towarzyszenia foie i czerwone mięso tak jak Wskazane jest, aby służyć 16ºC w celu zwiększenia ich właściwości.
Pingus 2011 jest uczuciem, które wszelkie miłośnik wina chcą doświadczyć. Ciesz się tym wspaniałym przedstawicielem wytwórni Dominio Pingus i Kup teraz w Nasz sklep z winami w Internecie.