Nowy produkt
Wino wyprodukowane z Tempranillo z winnic Ribera del Duero od około piętnastu lat, znajduje się na średniej wysokości 700 metrów. Żniwo jest wykonywana ręcznie robi duży wybór bezpośrednio od szczepu. Zahamowanie i kruszenia jagody odbywa się przy bardzo niskich obrotach respektować integralność winogron.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 20 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 20 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
To prowadzi się wstępnie zimną fermentacji macerację w bardzo niskiej temperaturze, które zapobiegają utlenianiu. Po fermentacji i maceracji konieczne jest uciekać i wadliwą fermentacji w najlepszych osadu. starzenie baryłkę waha się od 5 do 6 miesięcy w zależności od uznania producenta wina i odbywa się w Bordeaux baryłek pochodzenia francuskiego i amerykańskiego, które nadają charakterystyczny złożoność win dębu. Wreszcie, wina spoczywa około 3 miesięcy w butelce przed dopuszczeniem się w optymalnych warunkach, do bezpośredniego spożycia. Wino ma zasięg kolorach czerwonym i fioletowym z własnej młodości. Posiada wysoką, warstwy cechą doskonały rocznik. Jeśli weźmiemy go do nosa, bardzo wyraźne nuty czerwonych owoców i kwiatów są doceniane, wraz z przyprawami i wanilii z beczki. Podniebienie miękkie, smaczne i wyważone zintegrowane taniny bardzo długi posmak. Starzenie: Starzenie w beczkach waha się między 5 a 6 miesięcy w Bordeaux baryłek pochodzenia francuskiego i amerykańskiego.