Czarny owoców przeważa, ale kompot na drewnie.
Dobrym czerwone wino, podawane około 14ºC, która towarzyszy dzikie dania z dziczyzny włosy i czerwone pióro i recepty mięsa w różnych jej aspektach. Przed zlać pół godziny.
Rozwój i Aging
Wina "Pesquera" zawsze z całych owoców, pozbawionych łodyg. Maceracji w kontrolowanej temperaturze, trwa dwa do trzech tygodni. Po naciśnięciu bez sprecyzowania, wina przejść bezpośrednio do mądrego i subtelnym połączeniem amerykańskich dębowych beczkach, z innym hiszpańskim i francuskie tosty.
Alli odpoczynek między częstym dekantacji przez 18 miesięcy, "Pesquera czerwone wina", a nie mniej niż 24 miesięcy "Zastrzeżenia" i "Gran Reserva".
Temperatura fermentacji wynosi pomiędzy 22. i 27 C. Dwie windy są wykonywane codziennie. Po fermentacji, skórki winogron są naciskane.
Wino pozostanie w zbiornikach ze stali nierdzewnej około 20 dni, a następnie przenieść go na amerykańskich dębowych beczkach przez 16, 24 lub 36 miesięcy, w zależności od rodzaju wina. Beczki zawsze odnawiane w celu uzyskania najwyższej jakości wina. Jest w beczce, gdzie robi się okrągłości smaku i aromatu, który dociera usta i staje elegancji.
Wtedy właśnie powinno być butelkowana i reszta mety butelki nabywać swoje pełne smaku.
Starzenie: 24 miesiące w amerykańskich dębowych beczkach i 12 miesięcy w butelce.
Dane techniczne
- Typ Wina
-
Wina Czerwone
- Rodzaj Winogron
-
Tempranillo
- Rodzaj Starzenia
-
Reserva
- Zawartość Alkoholu
-
13.5%
- Temperatura Podawania
-
14
- Rocznik
-
2003
- Prezentacja
-
1 butelka
Do łączenia z
- Łączenie
-
Mięso czerwone,
Dziczyzna