Jasnożółte z bardzo zielonej kolorystyce, z wyraźnie krystalicznie czystym i wina, które prowadzi do określenia stalowy metaliczne refleksy są zbliżone do sztuczności. Przez potrząsanie objętość filiżanki i ilość łez pojawia się, co sprawia, że jest prawdopodobne, że będzie to bardzo atrakcyjna i tłuste wino w ustach, suchość, ale raz słodki i miły, czuły przenośni.
bardzo ładny i blisko zielonych jabłek pojawi zapachowych, które daje ciągłość, inna związana z tropikalnych owoców (passiflory, mango, ananas, banan) nosa. Jako atrakcyjny, bardzo charakterystyczne dla tej odmiany jest to dotyk anyżu w nosie iw końcu małe wspomnienia świeżej trawy świeżo ścięte. Koniec jego utleniania, z lekkim posmakiem brzoskwiń w syropie.
Jest to wino o intensywnym aromacie, który zaprasza nas do wejścia do jamy ustnej z pośpiechem, nie, nie przed, nie odstawia krótki czas w szkle obserwować wytrwałości i ewolucji tych aromatycznych doznań skomentował.
Ma to bardzo przyjemne na podniebieniu. I degustacja wina w środku po kilku sekundach tak wyważona kwasowość nie zauważył, a także bardzo atrakcyjne ciało. Wreszcie wydaje się niewielką goryczy, gdy wina zostanie połknięty, coś bardzo charakterystyczną tej odmiany. Utrzymują się wszystkie odczucia owocowych i warzywnych w ustach przez długi okres czasu.
Rozwój i Aging
Różnorodność winogron świętych EVA jest zbierane w październiku, jest tak, ostatnia odmiana, która wchodzi do rocznika etap Estremadura. Raz w winnicy, skrzynki zbierane ręcznie, jeden po drugim na taśmę selekcyjną, gdzie 3 kobiety, wykorzystując najlepsze ręce, z którymi winnica ma, wybrane rozsądnie klastry, które zostały pobrane przeznaczonych do produkcji wina.
Kiedy ten wybór wprowadza do naszych osadów, które pozostawione na 24 godzin do prense z jego własnego ciężaru, a co za tym idzie, uzyskać brzeczkę w niedalekiej przyszłości będą to wyjątkowe wino. Po tym okresie, w wyniku fermentacji brzeczki, trwały, w zależności od roku, od 21 do 27 dni, w którym nasza Oenologist poświęcona jest ciało i duszę, aby kochać i dbać rozpoczyna wina.
Po zakończeniu fermentacji, wino jest gotowe do bycia traktowanym z pauzy, bardzo cicho iz zapałem, nie traci nic ze swoich znakomitych właściwości i wreszcie może być butelkowane.
* Uwaga: Dostawa wliczone do Peninsula (Hiszpania i Portugalia), dla wszystkich innych miejsc uzupełnią następujące: Baleary: 4,99 €, Wyspy Kanaryjskie: € 3,99, Francja: 11.99 €, Belgia: 10,99 € 9,99 € Holandia Luksemburg: 14,99 €, Włochy: 13.99 €, Niemcy: 9,99 €, UK: 13,99 € Austria: 14,99 €, Dania: 14,99 zł, inni skonsultować
Dane techniczne
- Typ Wina
-
Wina Czerwone
- Zawartość Alkoholu
-
13.0%
- Temperatura Podawania
-
5
- Rocznik
-
2011
- Prezentacja
-
6 butelek
- Organiczne
-
Certyfikowane Organiczne
Do łączenia z
- Łączenie
-
Mięso czerwone,
Sery,
Mięso białe,
Ryby