Nowy produkt
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 74 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 74 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Degustacja Uwagi
Rozwój i starzenie
Wytwarzane wyłącznie z 11 części pochodzące godello w miejscowości Portela, które zostały obsadzone przez rodzinę Prada-Gayoso całym XX wieku za pomocą sklonować pierwotnie z Pedrouzos ,
Peza każdy indywidualnie i niezależnie od siebie winifikowane zachować swój własny charakter. Po zbiorach każdego Peza winogrona Przedział przerwał, która jest lekko ściśnięte i pozostawiono do macerować przez 12 godziny w temperaturze 8 ° C, Następnie winogrona są prasowane ręcznie w pionowej prasy koszu. Otrzymany koniecznością pozostało desfangar i wprowadza do swoich odpowiednich beczkach z francuskiego dębu. Jej rozmiar jest dostosowany do wykonywania każdego Peza. Fermentacja wykonywane z dzikich drożdży przez 2 miesiące.
Po zakończeniu fermentacji alkoholowej wino pozostaje w kontakcie z osadem przez 6 miesięcy z tygodniowym battonage, po czym mieszanka wszystkich Pezas przeprowadzono w wieku 1 i więcej lat.