Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór konserw
Prawdopodobnie najlepsze smażone małże w sosie marynowanym w Galicji Rias. Od 8 do 12 omułków, pakowanych ręcznie po zbiorze.
Ventresca jest najbardziej soczystą i smaczną częścią tuńczyka i właśnie to przynosi nam Ramón Peña w jego puszce z tuńczyka: pyszne Ventresca de Atún Claro z Oceanu Atlantyckiego, cięte i dystrybuowane w puszce ręcznie z największą starannością i uwagą. Jako jedyny dodatek do soli i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia najwyższej...
Kalmary w sosie atramentowym (4/6 sztuk). Najmniejsza i najdelikatniejsza kałamarnica rygorystycznie sklasyfikowana według wielkości. Czyszczone i przygotowywane ręcznie.
Faszerowane kalmary w oliwie z oliwek (4/6 sztuk). Najmniejsza i najdelikatniejsza kałamarnica rygorystycznie sklasyfikowana według wielkości. Czyszczone i przygotowywane ręcznie.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
Belona w oliwie z oliwek, tłusta ryba o intensywnym i pysznym smaku, tradycyjnie spożywana na wybrzeżach Galicji i Kantabrii. Złowione w Atlantyku, są świeże, aby zachować konsystencję i smak. Każdy kawałek jest rygorystycznie przygotowywany, pieczony i pakowany ręcznie.
Lekki brzuch tuńczyka żółtopłetwego w oliwie z oliwek. Wyselekcjonowany tuńczyk najwyższej jakości i najmniejszych rozmiarów. Ręczne przygotowanie, czyszczenie i konserwowanie.
Opakowanie 3 puszek tuńczyka żółtopłetwego w oliwie z oliwek (3x75). Wyselekcjonowany tuńczyk najwyższej jakości i najmniejszych rozmiarów. Ręczne przygotowanie, czyszczenie i konserwowanie.
Duszone przegrzebki z Ría de Arousa. Zrównoważona uprawa. Tylko najbardziej mięsiste części są pakowane po dokładnym oczyszczeniu. W towarzystwie tradycyjnego sosu galicyjskiego.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 11-14 filetów.
100% anchois kantabryjska złowiona na wiosnę, jej optymalny czas. Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
Filety z sardynek bez skóry i kości w oliwie z oliwek. Ich niewielkie rozmiary, delikatność i intensywny smak sprawiają, że są przysmakiem pożądanym przez wielu wyznawców. Ręczne opracowanie, a także rygorystyczna klasyfikacja rozmiarów i ich rozmieszczenie w puszkach.