VN28900021-6B
Nowy produkt
Hecula 2013 Jest to wino czerwony wyprodukowany przez Bodegas brązowy w regionie winiarskim Yecla z winogron Monastrell , Dojrzewa przez 6 miesięcy w dębowych i jakość jest więcej niż potwierdzona 90 nad Parker w ostatnich latach ,
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 84 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 84 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Intensywny czerwony kolor. Bogate i eleganckie aromaty dojrzałych jagód, malin i lukrecji z subtelną domieszką białych kwiatów. Podniebienie jest bogaty, soczysty i nutami drzewnymi. Bardzo dobrze zrównoważone.
Rozwój i Aging
Winogrona są zbierane w październiku i ziarna są szybko transportowane w piwnicy. Winogrona są fermentowane w pierwszej kolejności od ośmiu do dziesięciu dni w temperaturze 25º. Następnie brzeczkę Hecula przechodzi proces wadliwą fermentacji. Przed opuszczeniem rynku bez ustabilizowaniu Hecula spoczywa sześć miesięcy beczkach z francuskiego dębu. "
Głęboki kolor, bogate i eleganckie aromaty nadal jagód, malin i lukrecji z subtelną domieszką białych kwiatów. Na podniebieniu jest bogaty, soczysty, miękką owocowego, które nie zostało ukrytych przez jej dobrze zintegrowanych nutami drzewnymi. Bardzo dobrze zrównoważone. ,