Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór produktów dla smakoszy
Prowokacja dla zmysłów jest to ser owczy wykonany z pasteryzowanego mleka, zgodnie z recepturą odziedziczonej przez wieki najmądrzejszych pasterzy w okolicy. Jego wygląd, kość słoniowa oczy i małe nieregularne przyprawiając ale zgodne kremowa konsystencja, przewiduje odczuwa przyjemność z degustacji. ,
Kolor Bursztyn bardzo wyraźny z żółtymi odcieniami. Kwiatowy, z akcentami cytrusowymi, intensywny i uporczywy. Słodki smak Płynny dotyk i szybka krystalizacja oraz drobny kryształ. Idealny do wędlin drobiowych, serów, naparów, lodów i tostów z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Zarządzanie płatnościami Nektaru miód pomarańczowy drzewny kwiat ,
Kolor bursztynu do ciemnego bursztynu. Kwiatowy, o wzmożonych i opieczonych smakach, intensywny i uporczywy. Słodki smak z nutami słonymi. Płynny dotyk bardzo lepki i z szybką krystalizacją Idealny do wędlin drobiowych, serów, naparów, lodów i tostów z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Kolor Bursztyn bardzo wyraźny z żółtymi odcieniami. Kwiatowy, z akcentami cytrusowymi, intensywny i uporczywy. Słodki smak Płynny dotyk i szybka krystalizacja oraz drobny kryształ. Idealny do wędlin drobiowych, serów, naparów, lodów i tostów z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Zarządzanie płatnościami Nektaru miód pomarańczowy drzewny kwiat ,
Kolor : Kolor bursztyny do ciemnego bursztynu. Kwiatowy, o wzmożonych i opieczonych smakach, intensywny i uporczywy. Słodki smak z nutami słonymi. Płynny dotyk bardzo lepki i z bardzo powolną lub bez krystalizacji Idealny do mięs, orzechów, suszonych serów, tostów z dodatkiem oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i pikantnych...
Oliwa z oliwek extra virgin Extremeno, szczególnie w Finca Perales, w pobliżu Merida. Wykonana jest z wyborem najlepszych oliwek odmian Arbequina, Picual, Hojiblanca i Maurów Extremeña autoctona, nadając mu charakterystyczny aromat i smak.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
Czekolada mleczna 42% kakao połączona z prażonymi migdałami i orzechami laskowymi. Chrupiąca konsystencja z niespodzianką: subtelny dotyk soli z delty rzeki Ebro.
Subtelnie słodka biała czekolada 34% kakaowa o intensywnym smaku pełnego mleka, w towarzystwie karmelizowanych migdałów, orzechów laskowych i pistacji. Starannie wyważony przepis, aby docenić wszystkie jego niuanse.
Ciemna czekolada 64% kakao w towarzystwie karmelizowanych migdałów, orzechów laskowych i pistacji. Tosty nuty i mocne aromaty kakao w wyjątkowym połączeniu smaków.
38% kakao mlecznej czekolady z pysznymi plasterkami waflowych herbatników. Chrupiąca konsystencja , która łączy słodki smak z mocnymi nutami kakao.