Nowy produkt
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 29 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 29 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Degustacja Uwagi:
Rozwój i starzenie:
Własne winnice położone w San Vicente de la Sonsierra i Labastida, DO. Rioja. Zintegrowana uprawa winorośli, który szanuje środowisko, minimalna interwencja idealne dopasowanie do terroir bez użycia herbicydów lub produktów systemowych, zgodnie z biorytmów natury. abonent organiczny. Średnia wydajność 2011: 33Hls. / Ha.
Żniwo jest wyłącznie ręcznie, z rygorystycznej selekcji owoców, które są w optymalnych warunkach sanitarnych i dojrzałości w winnicy i winiarni w użyciu tabeli sortowania. Wykonane ze 100% Tempranillo. despalillado tradycyjnej produkcji 100%. Fermentacja sterowane pomiędzy 26 i 28 ° C z natywnym drożdże wybrane z naszego. Maceracja ze skórkami przez 24 dni, dwa razy dziennie na początku i lekkim wzrosła w ciągu ostatnich dziesięciu dni. Barrica: 14, 5meses w Bordeaux dębowych beczkach Francuski i amerykański. Wiek Barrel: maksymalnie trzech win. regularne rackings co 4 miesiące.