Nowy produkt
Czerwony kolor granat z obręczy i fioletowe błyski wskazujące młodzieży. Kompleks nos, z miękkimi nutami drewna dobrze zmontowany z owocami. Zorganizowany i mocny podniebienia, z dojrzałymi taninami i tłuste. Finał przewaga długo usta prażonymi notatek.
Rozwój i Aging
,
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 38 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 38 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
br & gt; Starzenie się okres wynosi 12 miesięcy w beczkach z dębu amerykańskiego i francuskiego, a 12 we własnej butelce.
Protos filozofia pracy jest "Jakość przede wszystkim". W związku z tym, że cały proces prowadzący do wytwarzania wina poddawany dokładnej analizy. Winnic są dokładnie kontrolowane przez techników i specjalistów w całym cyklu wzrostu, co prowadzi do produkcji wysokiej jakości. Daje również szczegółowe informacje na temat wszystkich winogron użytych w naszym opracowaniu przed przybyciem na naszych obiektach.
Żniwo jest instrukcja do 100%. W ostatnich latach, połowa produkcji zbierany jest w opakowaniach po 20 kg, winogrona rozwinąć liderów. To gwarantuje, że tylko całkowicie zdrowe, całe winogrona dotrzeć do zbiorników fermentacyjnych.
Ze względu na jego wielką troską o jakość, a dzięki mocnej inwestycji Protos opracowała unikalny program R & D, który analizuje nie tylko winogrona, ale działa również beczki zakupione od różnych dostawców.
Pary
Mięso: flaki lub ciecierzycy, pieczeń, carpaccio z wołowiny lub wołowiny, cielęciny kotlety z grilla, smażone kotlety jagnięce, golonka pieczona wieprzowina, jagnięcina, cielęcina pieczona escalope, pieczona jagnięcina karmienia, Tongue wołowina w sosie, duszone grasica, ucho wieprzowa w sosie koperkowym, ... Gra: przepiórki lub smażona w sosie, królik z czosnkiem, pieczone bażanty i zając z ziemniakami i ryżem, jelenie schabu, duszone kuropatwy,. Kasze i makarony: Ryż z kuropatwa, kurczaka lub królika, cannelloni, spaghetti bolognese, lasagne, makarony z kiełbasą, bolognese tagliatelle. Wędliny: głowa dzika, kiełbasa, chorizo, foie gras, salami, prosciutto, szynka, kiełbasa, morcon. Jaja: w którymkolwiek z jej odmian lub tortilli. Rośliny strączkowe: Fasola biała z kiełbasą, Asturii fasoli gulasz, fasola i ciecierzycy gulaszu. Mięczaki i skorupiaki: kalmary, duszone raków rzeka, ślimaki nadziewane kalmary, krewetki czosnek i na parze małże. Ryby: tuńczyk z pomidorami, dorsz, tuńczyk z pomidorami i cebulą, marmitako. Sery: Łączy ona bardzo dobrze z jakiegokolwiek suszonego sera: Zupy: zupa z ciecierzycy, zupa czosnek, kastylijskim zupy, gotowane i gotowane Montanes madrileno. Warzywa: brokuły, karczochy duszone z ziemniakami, cukinia, dynia, sosem grzybowym, brukselka z szynką, sałatka ziemniaczana, zielona fasola z szynki, warzyw i ziemniaków gulasz z dorsza.
Zbiorów winogron i wino
Protos ma około 100 hektarów winnic i 500 ha zapasy należące do jej członków oraz ponad 300 innych producentów w dziedzinie stały się regularne dostawców.
Protos wykonuje wszystkie jego rocznika ręcznie, a od zbiorów w 2001 roku 50% produkcji są zbierane w 20 kilogramowych skrzyń ściągniętych sortowania tabel obserwować przez kilka kiści i dostać osiągnąć tylko fermentor całych winogron i całkowicie zdrowe.
Dziś również, Protos ma R + D + I tylko, wyłącznie w celu wygrania, jeśli to możliwe, nawet w jakości swoich win.
Bodegas Protos
Protos, grecki "pierwszy", jest dumny i zaszczycony odkryli dojrzałość i odpoczynek w największym i pierwszym z winnic w okolicy, utrzymując swoją reputację w czasie.
W 1927 odwadze i przywiązania do ziemi plantatorów winorośli w regionie, udało się zjednoczyć starań, aby stworzyć winnicę, pierwsza z Ribera. Przyszły projekt, który poza tym, że przybyły w stanie nienaruszonym do dziś rośnie i mnoży każdego roku i podjął swoje nazwisko do najwyższego punktu na scenie międzynarodowej.
The 30s przedstawiają swoje ostateczne międzynarodowego porozumienia. Zwłaszcza w obliczu powszechnej wystawie w Barcelonie w 1929 roku dała swój win czerwonych złoty medal.
Firma rozwijała się bardzo szybko, a pierwsze problemy przestrzenne, rozpoczynające swoją ekspansję w całym regionie zostały podniesione. budowa starzenia wina w samym sercu gór, który obsługuje zamku Penafiel startów.
Taka jest jego znak jakości i prestiżu w latach 80. wino uznawane pasek uwagę bierze swoją nazwę, Ribera de Duero, aby zidentyfikować Rada regulacyjna nazwy pochodzenia w celu zapewnienia jakości lokalnych win. W 1995 roku w piwnicy starzenia kompleksowe i skonsolidowane w międzynarodowej scenie wina.
Projekt ten ma nadal rosnąć wraz z przejęciem w Anguix (Burgos) z piwnicy o pojemności produkować do trzech milionów kilogramów winogron, z czego 1,5 mln przeżywa tabeli wyboru. Ta winnica jest wyposażony w najbardziej zaawansowaną techno
Starzenie: 12 miesięcy w beczkach z dębu amerykańskiego i francuskiego, a 12 we własnej butelce