Zdjęcie jest tylko orientacyjne i może pokazywać grafikę z innego rocznika.

Protos Reserva 2015

33,52 €
bez podatku 27,71 €
Ten produkt nie jest już dostępny

Zobacz inne roczniki

Nowy produkt

Ciemna wiśnia. Złożone aromaty czarnych furtas z nutą wanilii. Na podniebieniu, aksamitne, mięsiste, pełne, dobrze zorganizowany z drobnymi i eleganckie taniny. Doskonałego zjednoczenia z drewna i wina. Pos zaprasza larguísimo smak zachwycają elegancją wielkich win Protos.

Rozwój i Aging
,

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 71 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 71 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..

INNE PRODUKTY Z TEJ KATEGORII (30)

Inni klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

 

Więcej informacji na Wina wina czerwone Protos Reserva 2015 - wina z ribera del duero

Hodowla jest 18 miesięcy w dębowych beczkach i minimum 24 miesięcy w butelce.

Protos filozofia pracy jest "Jakość przede wszystkim". W związku z tym, że cały proces prowadzący do wytwarzania wina poddawany dokładnej analizy. Winnic są dokładnie kontrolowane przez techników i specjalistów w całym cyklu wzrostu, co prowadzi do produkcji wysokiej jakości. Daje również szczegółowe informacje na temat wszystkich winogron użytych w naszym opracowaniu przed przybyciem na naszych obiektach.

Żniwo jest instrukcja do 100%. W ostatnich latach, połowa produkcji zbierany jest w opakowaniach po 20 kg, winogrona rozwinąć liderów. To gwarantuje, że tylko całkowicie zdrowe, całe winogrona dotrzeć do zbiorników fermentacyjnych.

Ze względu na jego wielką troską o jakość, a dzięki mocnej inwestycji Protos opracowała unikalny program R & D, który analizuje nie tylko winogrona, ale działa również beczki zakupione od różnych dostawców.

Pary

  • Drób: potrawka z kurczaka, pierś z kaczki z grilla lub palone, uda indyka duszone duszone ud kurczaka lub nadziewane, pieczona kaczka, indyk faszerowany, nadziewane truflami w słodkim winem indyka, kaczki confit potrawka z kurczaka pieczone i kurczaka w sosie.
  • Mięso: Szaszłyk z polędwicy, pieczone koźlę, gulasz jagnięcy, policzki wołowe, kotlety wieprzowe, kotlety jagnięce z grilla z cielęciny, jagnięciny i pieczone prosię, stek, gulasz wołowy, pieczona jagnięcina, duszone język, kłusaków duszona wieprzowina, cielęcina duszona grasica, duszone golonka, nos grillowana wieprzowina, ogonowa, cielęcina ragout, nerki z Sherry, pieczonej polędwicy ....
  • Polowanie na przepiórki smażone lub duszone w sosie, królik lub czosnku, gulasz z dziczyzny, bażanta z winogron, gulasz z dzika, nadziewane gołębie, kuropatwy z czekoladą, orzechami i oparcia z pieczonej dziczyzny.
  • Zbóż i makaronu: tagliatelle bolognese.
  • Wędlin: szynka serrano Cecina, oraz schab.
  • Jaja: jajka sadzone z ziemniakami.
  • Rośliny strączkowe: fasola z fasoli pinto i kuropatwy z ryżem.
  • Ryby: anchois z kawałkami pomidorów.
  • Sery: łączy się bardzo dobrze z utwardzonych serów: Manchego, Roncal Zamorano ...
  • Zupy: kastylijski zupy.

Starzenie: 18 miesięcy w dębowych beczkach i minimum 24 miesięcy w butelce.

Dane techniczne

Typ Wina
Wina Czerwone
Rodzaj Starzenia
Reserva
Zawartość Alkoholu
15.0%
Temperatura Podawania
16
Rocznik
2015
Prezentacja
1 butelka

Nagrody i Wyróżnienia

Robert Parker
90
Nagrody i poprzednie oceny
Złoty Medal dla Protos w mieście Porto., Protos wybrał najlepsze czerwone wino z Crianzą w Gourmetach 2009., PROTOS RESERVA, ZŁOTY MEDAL NAJLEPSZY W SWOJEJ KLASIE W MIĘDZYNARODOWYCH KONKURSACH WINIARSKICH I SPIRYTUSOWYCH, Rośliny strączkowe: fasola z kuropatwą i fasola pinto z ryżem., Mięso: szpadki z polędwicy, koźlęta pieczone, gulasz jagnięcy, policzek cielęcy, kotlety wieprzowe, kotlety jagnięce i cielęce z grilla, jagnięcina pieczona i świnia ssąca, kotlet, gulasz cielęcy, jagnięcina ssąca pieczona, język duszony, manita., Protos Selección 2001, nagrodzony za jakość., WINIARNIA PROTOS, MIĘDZYNARODOWA NAGRODA ZA ARCHITEKTURĘ 2009, Sery: bardzo dobrze pasują do serów peklowanych: Manchego, Roncal, Zamorano..., Zboża i makarony: makaron boloński ., Protos - zwycięzca sekcji smaku w Condé Nast Innovation and Design Awards 2009, Protos Crianza 2006 wybrał Najlepsze Wino Czerwone w Konkursie Mondial de Bruxelles 2009., Wystawa Powszechna w Barcelonie w 1929 r. przyznała winom złoty medal., Jaja: jaja smażone z ziemniakami., Drób: kurczak z ogórka, magia z grilla lub pieczonej kaczki, duszone uda z indyka, duszone lub nadziewane uda z kurczaka, pieczona kaczka, nadziewane indyki, słodko pachnąca truskawka z indyka, pieczona konfitura z kaczki, kurczak z ogórka i kurczak w sos, Adriá i Protos, strażnik Muzeum Wina w dziesiątą rocznicę istnienia., PROTOS RESERVA OTRZYMUJE DIAMENTOWĄ NAGRODĘ W KONKURSIE WINIARSKIM I KOBIECYM, Ryby: przekąski z sardeli i pomidorów., Gra: przepiórki smażone lub w sosie, królik duszony lub z aioli, jeleń gulaszowy, bażant z winogronami, gulasz z dzika, gołąb nadziewany, kuropatwa z czekoladą, gołębie z orzechami i pieczone jelenie., Protos, wybrana najlepszą czerwoną Crianzę w 2008 roku w Przewodniku po winachourmetycznych 2009., NAGRODY DLA PODRÓŻNYCH ZA ROK 2009 W DZIEDZINIE INNOWACJI I WZORNICTWA, Zupy: zupa kastylijska., Zimne mięso: cekina, peklowana szynka i peklowany schab.

Akcesorie

Ostatnio Oglądane

Menu

Kod QR

Ostatnio Oglądane

Porównaj 0