Nowy produkt
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 19 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 19 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Degustacja Uwagi:
Przygotowanie:
Vis a vis jest produktem wytwarzanym na 100% z Verdejo; wyselekcjonowanych winogron opiera się na konkretnej dziedzinie dojrzewania do obniżania poziomu cukru (stężenie alkoholu) oraz zrównoważonej kwasowości.
Cały proces fermentacji zachodzi w zbiorniku autoklawie (zbiorniki ciśnieniowe, które zapobiega utracie CO2 podczas fermentacji) o wybranych drożdży.
Fermentacja zawiesza gdy osiągnie 5,5 alkoholowych i zwalniając tym samym, stopień końcowy osiąga 6 stopni alkoholu. Kluczowym i trudne do wykonania naturalnym punktem środków, jak to się dzieje w VIS VIS ,
Butelkowanie odbywa się w izobarycznej butelkowania, aby utrzymać ciśnienie CO2, który ciężko pracował, aby utrzymać w całym procesie.
rarytas:
Winnicy formułuje następujące zalecenia: