W świetle wydarzeń jasne odcienie jasnożółtego światło jest odbiciem młodzieży musi mieć młode wino.
Na nosie wykryć wielkie aromatyczny złożoność naszych rodzimych winogron, tła bananów, ananasów, trochę jabłek, grejpfrutów, mango ... z lekką nutą orzechów. ,
raz w ustach, widzimy postać naszych winogron ... długo wino, wypełnia nam usta, wyrażając wszystkie wcześniej wykryte w nosie, cienkiej i elegancki, świeży i śmiały ... z osobowością, która daje rozpieszczonego opracowanie od jego początków ,
Winnice
Po wyborze działek naszych winnic, wszystkie ze średnią wieku 20 lat, skupiamy się na pomocy winorośli dojrzewają jego owoce, zielone przycinanie, liść wyrywanie do napowietrzania klastrów, wykorzystanie naturalnej zapobiegawczych w celu uniknięcia chorób .. raz zdecydowaliśmy się na randkę kolekcję zabytkowych, szukając winogrona nie wchodzą zawieszone powyżej 20, w polach, które nie przekraczają 14 kg wagi. Piwnica, odrzucając winogrona w naszym wyborem, a provechando powagę naszych obiektach, despalillamos i lekko załamują masy, a więc spadek owoców do prasy pneumatycznej i nie przechodzi do ekstrakcję moszczu zawsze w obojętnej atmosferze. Ten kwiat musimy wziąć nasze małe zbiorniki nierdzewne do fermentacji w temperaturze 12 ° C, temperatura alkoholik, unikając w ten sposób zmienność aromatów. Celem jest, aby zachować wszystkie aromaty naszych rodzimych odmian i można cieszyć się, że oferta złożoność i przenieść się do jego pochodzenia, który jest niczym innym jak odbiciem naszego terroir.