Nowy produkt
Montesquieu za Brut Nature po tradycyjne metody produkcji dziedziczonej od 1918 i wychował w piwnicy przez minimalny okres 12 miesięcy dla swoich procesorów ta sucha cava jest klejnotem w piwnicy: miękki, lekki, aromatyczny i lekko kwaśny.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 27 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 27 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Montesquieu za Brut Nature Jest to wino musujące wykonane z typowych odmian regionu Penedes (Macabeo, Xarel.lo i
Parellada) z tradycyjną metodą Champenoise. Jego wychowanie wymaga się od 9 do 12 miesięcy w podziemnych piwnicach w stałej temperaturze (18 ° / 20 °), w dobrym stanie. Jest to świeży, aromatyczny i harmonijny cava. Idealny, aby włączyć i towarzyszyć każdego posiłku.
Montesquieu za Brut Nature podkreśla jego wyrazistą blado żółty z zielonkawymi refleksami, mały pęcherzyk i ciągłego uwalniania. Aromatyczny, z nutami owocowymi pochodzących z różnych owoców, świeże (grejpfrutowy, jabłkowy). Podniebienie jest czysty i subtelny kwasowości. Jego węglowy jest bardzo pojętny i dyskretny.