Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór likierów i kremów
W 1956 Ambrosio Velasco obrotu pierwszego Pacharan Marka: Pacharan Zoco ..
Tia Maria likier jest najbardziej znanym na świecie kawę z historią sięgającą 1940 roku ..
Jasny pomarańczowy, wyjątkowy słodko-gorzki smak sekretnej receptury, która pozostała niezmieniona od jego powstania. Napar z elementów podstawowych, wielu ziół i korzeni w doskonale wyważone połączenie.
Licor 43 to doskonały eliksir stworzony z sekretnej receptury, w której wykorzystano 43 naturalne składniki. Harmonijna i wszechstronna mikstura, idealna do picia z/bez lodu lub z innymi napojami. Wyjątkowy trunek, który zdobył wiele nagród, w tym złoty medal na The Spirits Business 2017.
Jest to napój alkoholowy 40% obj. Zawartości alkoholu, uzyskany z destylacji odmian pomarańczy obrać i różnego pochodzenia, zarówno słodkich i gorzkich. Skorupki są suszone na słońcu, są maceracji i destyluje się w miedzianych kotłach powodującej olejku daje likier intensywne i bardzo naturalny aromat, słodki i gorzki.
Produkt wykonany rzemieślnik po tradycyjnym procesie Navarra Pacharan tylko dla jego jakości. Wykonane z tarniny i anyż.
Amaretto to likier, w którym słodycz moreli połączeniu z goryczą migdały, którym towarzyszy czystego alkoholu, karmelizowanego cukru i esencją 17 roślin i aromatycznych owoców, wśród których szczególnie podkreślone wanilią , ,
Ricard to francuski likier anyżowy wytwarzany z anyżu, lukrecji i ziół z Prowansji. Jego początki sięgają 1932 roku przez Paula Ricarda. Dziś jest liderem plantacji anyżu. Destylat o słodkim smaku z nutami anyżu i lukrecji. Idealny do picia z wodą lub cytryną.
Baines Gold Label, wyjątkowym przeżyciem. Beczki i tradycji. Unikalny produkt. Wykonane z tarniny i anyż.
Philippe de Bourgogne "Crème de Cassis" to niezastąpiony likier burgundzki do szerokiej gamy deserów. Wykonane z maceracją na zimno 4-5 tygodni. Następnie dodaje się niewielką dawkę skrystalizowanego cukru, aby zmniejszyć zawartość alkoholu i rozwinąć smak owoców. Można go pić z lodem, z wytrawnym białym winem, szampanem lub wermutem.