Jego filozofia jest wynikiem polityki wzrostu i innowacji na tradycyjnie niemobilnym rynku i zaangażowania rodziny, która kocha świat wysokiej jakości żywności.
Wszakże najlepszą nagrodą za tak długoletnią pracę i wysiłek jest uśmiech, mrugnięcie, mrugnięcie, płacz, czy "chcę więcej". W biznesie to właśnie nazywają satysfakcją klienta.
W grupie La Bellota, i każdego dnia w wielu miejscach na świecie, nazywa się to Enjoy Haming.
Szynki La Bellota, owoce doskonałej selekcji.
Tradycja, pochodzenie, doświadczenie, cierpliwość i sympatia... to główne składniki, których Jamones La Bellota używa do serwowania na swoich stołach wykwintnego wyboru iberyjskiego i żołędziowego mięsa wieprzowego.
Proces ten odbywa się na pastwiskach, gdzie świnia żyje na wolności, ciesząc się doskonałą jakością życia, co później przekłada się na naturalne opracowanie, w którym tylko sól morska, bez dodatków, jest jedynym towarzyszem podróży w miesiącach peklowania.
Wszystko po to, aby zaoferować marce, która dzieli się ze swoimi klientami wspaniałym produktem uniwersalnym: prawdziwym smakiem dobrego iberyjskiego.
EL ORIGEN
Pastwiska. Zrównoważone środowisko.
Nasza filozofia jest wynikiem polityki wzrostu i innowacji oraz zaangażowania rodziny, która kocha świat wysokiej jakości żywności.
THE FACILITIES
Suszarki. Metoda tradycyjna
Sól morska, bez dodatków, jest jedynym towarzyszem podróży w miesiącach gojenia się. Całkowicie naturalny proces.
LOS SECADEROS
Cierpliwość i tradycja
Dojrzewanie w naturalnych suszarniach rozpoczyna się od długiej, cierpliwej i czujnej pracy, tak aby szynka iberyjska osiągnęła równowagę.
LA CREACIÓN
Czas i handel
Potrzeba długich okresów harmonii i uwagi wielkiego zespołu profesjonalistów, aby każde dzieło stało się dziełem sztuki.