Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Jest to Premium Gin, London Dry Typ 47,3% alc./vol., Uzyskał trzy destylacji ziarna, a czwarta botanicznych, który jest dodatkiem kwiatu rumianku i cytrusy. No. Ten pochodzi z tym, jest to ilość alembiku w których czwarta destylacji jest wykonana, ale liczba ta daje inne skojarzenia. ,
Jest to konstrukcja Gin Premium, utworzony w rejonie Morza Śródziemnego, 42,7% alc./vol., Otrzymane przez destylację partii, z jednym nieruchomym, w którym Florentine botanicy są indywidualnie następnie destylowany do mieszaniny , ,
Botanic Premium, potrójna destylacja, chłodniej niż ultra wersji premium z nutami migdałowymi. Nos jest lekkie i suche, z dominującymi nutami botanicznych gin, obecności nasion jałowca i łupin migdałowych. Wyraźnie cytrusowe nuty Ręka Buddy, bergamotki i pomarańczy słodkiej. Podniebienie jest bardzo lekkie, miękkie i eleganckie. ,
Botaniczny "s jest Gin klasy Premium, London Dry typu o zawartości alkoholu 42,5%. Uzyskuje się ją po Pięcioosobowy destylacji małe zawartości Przelewy pieniężne rzemieślnicze Stills John Dore, uważany Rolls Royce aparaturze. ,
Według producenta, są czterdzieści siedem botanicy, który tchnie, podkreślając świeże borówki jako jeden z finałów. ,
Zamek De Pez To jest czerwony bordeaux Intensywny i złożony, z dobrym potencjałem starzenia. Mocny i okrągły od Saint Estèphe (Bordeaux). Zamek De Pez Jest to kupaż czerwonego wina Cabernet Sauvignon i merlot z dotykiem mała prawda i cabernet franc . On to dopracowuje Zamek w Pez z La Salle Saint-Estèphe i należy do AOC Saint Estephe , z bordeaux .
Jej delikatny bukiet pochodzi z tajnego wyboru i mieszania wielkich win i Centenarian jastrychów naparów, bez żadnych konserwantów lub antioxidantes.Perucchi jest oficjalnym dostawcą królewskiej hiszpańskim. Wermut jest wybór win macerowanych z ziół, korzeni i owoców.
Z Château Rocheyron elegancja łączy się z historią, tworząc wina, które pobudzają wszystkie zmysły. Wino Peter Sisseck (producenta Pingus) i Silvio Denz. High Environmental Value Label 3 (RSC). 98 punktów Suckling za wino świetnej jakości. 14 miesięcy leżakowanie w nowych beczkach dąb francuski . Intensywny iz bardzo...