Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
magazyny Martin Codax Oddany został do użytku w 1986 roku z inicjatywy grupy winiarzy.
Założona w Cambados, stolica Doliny napojów, winnica Martin Codax jawi się jako punkt odniesienia w ramach danej nazwy pochodzenia Rias Baixas.
Bodega Martín Codax została zalożona w 1986 z inicjatywy dużej grupy winiarzy.
Założona w Cambados, stolicy Val do Salnés, bodega Martín Codax winnicy stanowi punkt odniesienia dla nazwy pochodzenia Rias Baixas.
Martin Codax prowadzi bardzo skuteczne działania, które pozwalają prowadzić i utrzymywać stałą ekspansję na arenie międzynarodowej, bowiem, jako jedna z nielicznych winiarni potrafi bardzo szybko przewidzieć trendy i wymogi narzucane przez rynki międzynarodowe.
Marieta jest Albarino pierwszy półsuchego Historia. Albarino z unikalne cechy Który amabiliza kwasowość klimatu atlantyckiego. aromaty cytrusowe, biały owoce, melon i słodkie odcienie ząb uczynić go oprzeć.
„Mara Moura” Cel Martína Códaxa w dorzeczu Duero. White z DO Monterrei z odmianami takimi jak godello (90%) i treixadura (10%). Zrobić fermentacja alkoholu w niskiej temperaturze i pałką dwa razy w tygodniu utrzymuj osad w zawieszeniu , aby wnieśli swój wkład gładkość i złożoność wina.
„Mara Moura” Cel Martína Códaxa w dorzeczu Duero. White z DO Monterrei z odmianami takimi jak godello (90%) i treixadura (10%). Zrobić fermentacja alkoholu w niskiej temperaturze i pałką dwa razy w tygodniu utrzymuj osad w zawieszeniu , aby wnieśli swój wkład gładkość i złożoność wina.
Jest to wino produkowane zgodnie z praktyki Instrukcje plus prymitywne Tak rodowy . Kolor bursztyn z odbiciami jodowanymi. Intensywność połowa z nutami owoc dojrzały . w ustach jest wielki , zbudowany Tak tannik .
Likier ziołowy wytwarzany ze sfermentowanych i wolno destylowanych wytłoków winogronowych Albariño. Dzięki systemowi destylacji z parą wodną uzyskuje się powolny i stały rytm, który pozwala na pojawienie się głównych składników aromatycznych. Idealny do poobiednich...
Cztery kroki Czarny , 100% Mencia rodzi się z wyselekcjonowanych winogron z szczepy ponad 80 lat , W rejonie Bierzo , Cztery niedźwiedzie ślady Odkryli wspaniały winnic z najwyższych obszarów Bierzo inspirowane nazwy tego wina. Cztery zdecydowane kroki są niezbędne do osiągnięcia doskonałość : Wybór gruntów, winorośli opieki,...
Likier ziołowy wytwarzany ze sfermentowanych i wolno destylowanych wytłoków winogronowych Albariño. Dzięki systemowi destylacji z parą wodną uzyskuje się powolny i stały rytm, który pozwala na pojawienie się głównych składników aromatycznych. Idealny do poobiednich...
Likier kawowy wytwarzany ze sfermentowanych i wolno destylowanych wytłoków winogronowych Albariño. Dzięki systemowi destylacji z parą wodną uzyskuje się powolny i stały rytm, który pozwala na pojawienie się głównych składników aromatycznych. Idealny do poobiednich rozmów, podawany bez...
Jest uważany za Albariño par excellence Najczystsza esencja Albariño: aromatyczne winogrono z naszych własnych winnic w dolinie Salnés. Jego optymalny stopień dojrzałości i wysoka kwasowość nadają temu winu świeżość i osobowość. Czy wiesz, że Martín Códax, postać, która nadała imię temu Albariño, był...
Słoma-żółty kolor czyste i atrakcyjne, z jasnymi refleksami cytrynowych. Wysoka intensywność nosa, delikatny dotyk wanilii wzdłuż eleganckim zapachem drewna jest postrzegana. Cytryny i grejpfruta notatki. Dąb Allier Francuski daje esencję miękkiej wina wędzone. Podniebienie jest sucha, wyważony i mocny. Trwałe i złożone z długim posmaku. ,
Martín Códax Lías łączy nowoczesność z tradycją. Wysoka intensywność aromatyczna, z bardzo dojrzałymi nutami owocowymi gruszki, jabłka i białej brzoskwini. Wino i wybrany drobny osad podlegają Batonage'owi przez dwa miesiące.
Martin Códax Espumoso łączy w sobie balsamiczne nuty aromatycznych ziół. Aromaty odmianowe są w idealnej równowadze z osadem i nutami piekarskimi generowanymi w jego opracowaniu. Opracowanie wykonane metodą tradycyjną, przechowywane na osadzie drożdżowym przez 3 miesiące. Starzeje się przez osiemnaście miesięcy na skórze za osadem przed wybawieniem.